Procházka ve Špréfském lese - 2021
+3
KurtTaschner
Vojta
Kokotstary - Lemoš
7 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Procházka ve Špréfském lese - 2021
Tak ještě info ohledně jídla. Navrhuji, jak už to bývá zvykem, hromadné občerstvení. Opět bych připravil něco na pátek a sobotu večer. Sobotní snídani by si asi řešil každý sám, protože někdo snídá sladké, někdo vajíčka, někdo málo, někdo vůbec, takže se chcu určitě vyhnout dohadům. V pátek by byl asi guláš, v sobotu zase naložená krkovička, plus nějaké špekáčky. Pečivo, hořčice apod. je samozřejmostí. Nealko můžu taky nějaké vzít. Chlast každý svůj. Můžu zajistit víno, ale jen konkrétní množství, pro konkrétní osobu a to mi zaplatíte hned při předání, abych se opět vyhnul kecům, že ste stejně skoro nic nevypili, protože vám to vypil někdo jiný...
Nejdůležitější ale pro mě je stanovení přesného počtu osob. Předběžně počítám s:
-Vogel
-Frenk
-Eiffel
-Otto
-Le’Manieur
-Franz
Nevím jak je na tom Vojta, Erwin, Rudy. Pokud mi účast nepotvrdí, počítat s nima nebudu. Martin předpokládám, že nedojede a Goťáka už asi můžeme prohlásit za padlého a na chatě mu udělat oficiálně hrobeček, jelikož je více než rok nezvěstný.
Nejdůležitější ale pro mě je stanovení přesného počtu osob. Předběžně počítám s:
-Vogel
-Frenk
-Eiffel
-Otto
-Le’Manieur
-Franz
Nevím jak je na tom Vojta, Erwin, Rudy. Pokud mi účast nepotvrdí, počítat s nima nebudu. Martin předpokládám, že nedojede a Goťáka už asi můžeme prohlásit za padlého a na chatě mu udělat oficiálně hrobeček, jelikož je více než rok nezvěstný.
KurtTaschner- Poèet pøíspìvkù : 122
Tak Martin nedojede mluvil jsem s ním. Je uvězněný v betonovém krytu pod Orlím hnízdem a opíjí se tam do němoty.
Vojta zatím nevím.
RUDY a Erwin a jeho bratr nejmladší ( KVH Modrlák ) jsou hlášeni u mě. Zda dojedou znáš to.
Ještě do konce týdne mě dá vědět Thomas.
Vogel
Vojta zatím nevím.
RUDY a Erwin a jeho bratr nejmladší ( KVH Modrlák ) jsou hlášeni u mě. Zda dojedou znáš to.
Ještě do konce týdne mě dá vědět Thomas.
Vogel
Vogel- Poèet pøíspìvkù : 210
A ještě Hans a to taky nevím zda pojede. Snad ví Aifel.
Vogel- Poèet pøíspìvkù : 210
Ja a stary chuj dorazime v sobotu rano (kdyby nekdo chtel z Brna mame volne misto v aute). Na jidlo do spolecne kasy prispeju. Alko a nealko si beru vlastni takze tak.
Franz- Poèet pøíspìvkù : 26
Já dorazím v pátek, na společné jídlo přispěju.
Vojta- Poèet pøíspìvkù : 9
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: